Kanal istanbul'un Arnavutköy'e yapılacağının kesinleşmesin ardından, Arnavutköy arsa ve emlak piyasası büyük bir hareketlilik göstermeye başladı.

İstanbul’un belki de Türkiye’nin en çok yatırım çeken bölgesi Arnavutköy’de arsa almak isteyenler için cazip fiyatlar sunan firmalar arasında Memişoğlu Emlak öne çıkmaya devam ediyor.
Arnavutköy arsa ve emlak sektörünün öncü kuruluşlarından olan Memişoğlu Gayrimenkul sahibi Bekir Memişoğlu, Arnavutköy’de biten ve devam eden büyük projeler nedeni ile hala yüksek kar vaat ettiğini belirterek,henüz arsa almayanları ofislerine davet ediyor. Özellikle Yeni İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul nedeni adeta yeni bir şehrin kurulduğu Arnavutköy'de arsa alanlar, yarınlarına kazançlı bir yatırım yapmış oluyor.
Bilindiği üzere 3.Havalimanı,Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu,Kanal İstanbul, Kongre Merkezi ve Yat Limanı gibi öne çıkan dev projeler nedeni ile Arnavutköy cazip yatırım bölgeleri arasında sayılmakta.



Virus tarama

https://www.virustotal.com/pt/file/a...is/1387299707/

CABASE.rar - Jotti's malware scan



emeği geçenler
Luccss, 
LuizMloko
Capevaldo
WE11ington
Fenix
Gordon 
Albarellag
Xpress ,
C0der.Dias
others

İndirme linki




Denendi çalışıyor:06.02.2012 -Link Yenilendi

Bu hack Combat Arms Eu oyununun içindeki texture dosyalarını değiştirerek
banlanma riskini en aza indiren sadece bir "wallhack"tir.Son derece basittir.Programsız çalışır.Lag vs. yapmaz.
Özellikleri

  • NX wallhack

Kullanımı

NX Wallhack içindeki dosyaları Combat Amrs ın kurulu olduğu dizinde "Game" klasörü içine atın,(UYARI:Game klasörü içinde bu isimlerde dosyalar zaten vardır ,yaptığınız işlem o dosyları değiştirmek içindir.Onları yedekleyerek daha sonra tekrar hacksiz oynayabilirsiniz.)


Nexon patchlerinin anlaması zor olan bir hacktir.Dolayısı ile banlanma riskiniz azdır

Tavsiye olunur :)

------------------------------------
http://combatarms-hile.blogspot.com/
------------------------------------

indirme linki :https://rapidshare.com/files/1617970680/elegant-wall-2012.rar